Sofie Andersson

Fotostudent i Santa Barbara, Kalifornien

Spring Break

Kategori:

Nu ska jag berätta om min Spring breakvecka som spenderades tillsammans med Henrik! Det var mycket trevligt, vi började med att ta det lugnt och var hemma till måndagen då vi gick ner till stan för att leta hyrbil. Det fanns en ledig dagen efter så vi bestämde oss för att ta den. När vi kom dit dagen efter blev vi uppgraderade till en Chevrolet Camaro. Det var väligt kul att köra bil igen och väldigt skönt att köra automatare!

Vi började med ett stopp i Santa Monica, där vi gick ut på den kända piren och kollade, bland annat på Bubba Shrimp som försöker påminna om filmen Forrest Gump. Vi gick på stranden och sedan begav vi oss vidare. Då blev nästa stopp en spökstad i öknen som hette Calico och där höll de precis på att stänga för solen gick ner så vi bara gick igenom och kollade lite. Det var ingen riktig spökstad utan det var bara uppbyggt för att likna en gammal westernstad, men det var häftigt ändå!

Vi åkte genom berg och öken väldigt länge och till 10 på kvällen ungefär var vi i Vegas! Upplyst och vacker var det! Vi skulle se om det fanns rum någonstans, kollade Ceasars Palace men där var det fullt. Då fick vi ett rum på Bally's och inte ett vanligt rum utan en svit med jacuzzi :D

Dagen efter körde vi långt, långt! Vi körde upp i bergen till Grand Canyon och där kände jag på snö för första gången i år! Det ni! Det var himla fint där, jättehäftigt, trötta som vi var blev vi ändå tvungna att köra tillbaka till Las Vegas för att sova där en natt till. Sen körde vi tillbaka till Santa Barbara och chillade vidare. Gick på bio, Hunger Games, väldigt spännande film! Gick på stranden och bara mös :)

Hoppas ni har det bra där hemma, imorgon skickar jag påskhälsningar till er!
Kram <3


Kommentarer

  • Sofie säger:

    Åhh, det låter fantastiskt härligt! blir så avundsjuk. Fick ditt brev idag också förresten. Mycket mycket fint skrivit!!! Många påskkramar till dig <3

    2012-04-03 | 18:14:44

Kommentera inlägget här: