Sofie Andersson

Fotostudent i Santa Barbara, Kalifornien

Chasing the sun

Kategori:

Har haft en episk halloweenhelg! Var utklädd till cupcake och besökte bland annat ett fett mansion! Så jävla häftigt! Har ätit massa god mat och cheesecake, gjort läxa, tvättat, handlat och i dagarna har jag fotat Sara som också bor här på buena vista. Så här kommer lite bilder:
 

red and yellow

Kategori:

skola...

Time is all we've got

Kategori:

Har lekt lite med macrolinserna jag köpte för ett tag sen :)
 
 
 
 
 
 
 

Paint with light II

Kategori:

Ikväll har Madde och jag gett oss på lightpainting som jag hade i uppgift till på fredag. Det blev en intressant sminkning och efter ett tag fick jag in snitsen med ficklampan och de andra delarna. 
 
 
 

Leave my mind in overdrive

Kategori:

Sitter på starbucks och har gjort lite läxa, internet är nere hemma... haha kaoset som uppstår! Nej men är färdig med det som skulle in imorgon i alla fall och det var ju det viktigaste. Fint väder här idag så det blir nog att ta det lugnt resten av dagen och kanske läsa lite mer i photojournalismboken :)

Lördag

Kategori:

Idag har jag vart på zumba, det var en annan lärare så det var lite lättare denna gången och det var bra musik :) Madde och jag köpte blenders efter det och sen åkte vi hem och jag var dödstrött. Sov några timmar sen tänkte jag plugga lite till midtermen i photojournalism (sista midtermen) men jag läste bara lite för det är så jäkla tråkigt. Sedan lyssnade jag på massa musik och Charlotte och Maxime kom hem så vi kollade på en film som heter The Giant Mechanical Man den var bra :)

Igår kollade Madde och jag på I taket lyser stjärnorna och Chocolat, också bra filmer. Vi skulle egentligen gått på utebio nere i stan och sett Chocolat, men bussen kom aldrig så vi orkade inte vänta. Blev myskväll hemma istället. Har inte tagit några bilder på några dagar men imorgon ska jag nog fota en tjej som bor här som heter Sara. Det blir nog bra :) Har även fått förfrågningar om att redigera lite bilder. Vi har också kollat på massa spännande halloween outfits, kan nog bli bra detta! Nu ska jag nog snart försöka sova igen, frågan är om man kan det nu när jag somnade mitt på dagen...

höst

Kategori:

Light painting

Kategori:

lighting patterns

Kategori:

 
LOOP- 50's
 
REMBRANDT- 60's
 
 
PARAMOUNT- 70's
 
 
SPLIT- 80's

Photojournalism-Fire training facility

Kategori:

Här kommer lite bilder från igår när vi var där brandmännen tränar på olika saker. De låtsades och satte upp scener så vi skulle få lite bilder :) Vi fick veta lite om hur de jobbar och sedan se det i deras övningshus. Ska välja två av dessa att skicka in vilka tycker ni är bäst?

Flyga

Kategori:

Sitter och redigerar bilder och lyssnar på svenska björnstammen, har fotat Mary, kompis till Ashley idag. Vi var nere vid stranden under piren :)
 

In the studio

Kategori:

idag har vi övat på att måla med ljus, efter lektionen hade jag studiotid så Madde och jag fotade lite najsiga bilder ;) ser ni årtiondena?
 

Längtar efter snö!

Kategori:

Photojournalism - SWAT

Kategori:

Idag har vi vart på Kmart och jag köpte lite till en photoshoot som jag ska ha i skolans studio imorgon med Madde :) ska göra lite olika årtionde tema på det.
Hittade en ny bh och lite sånt också så det var ju bra. Denna vecka har gått väldigt fort, har gjort mycket men ändå lite. I måndags var jag rätt trött så då gjorde jag inte så mycket alls, i tisdags hade vi photojournalismklassen och då kom det ju en polis som var med i SWAT och pratade lite och sen fick vi ta kort när det fejkade en scen med att gripa en kille i klassen. Det var lite roligt faktiskt. I onsdags var jag ganska arg, bland annat på webdesignlärare för han verkar konstig och orättvis. Jag var även på gymmet och provade turbo kick( typ kickboxning) men det blev maskinerna efter halva lektionen. Idag har jag varit ute och gått en runda och som sagt vart på Kmart. Nu ikväll har jag färgat håret på Charlotte och imorgon är det ju tidig skola som gäller :)
 
Bilder från photojournalismklassen

Hot and cold

Kategori:

Baseball

Kategori:

Hade en uppgift i photojournalismen att ta bilder på en sport så Madde och jag var och kollade på en baseballmatch idag. Har även färgat håret, ätit goda köttbullar,potatismos och gräddsås, gjort läxa, bakat kolakakor, dansat zumba och lite annat sånt mojs idag.
 

At the park

Kategori:

Photoshoot with Ashley

Kategori:

Fill flash

Kategori:

 
Det här har jag och Madde pysslat med idag på stranden.

Out of focus

Kategori:

Multiple exposures

Kategori:

Älskar mina tisdagar! Idag har jag haft sovmorgon och därefter gjort lite läxa. Åt lunch och sen gick jag ner till gymmet, körde lite på crosstrainersen och sen lite styrketräning på armarna. Sen tog jag och satte mig i jacuzzin :D såå najs! Men den kalla duschen efteråt var ännu bättre, då vi har ca 35 grader här idag med... Puh! Nu är jag hemma och tar det lugnt, klockan fem börjar min lektion. ;)
 

Ringing bells

Kategori:

Idag har jag spenderat förmiddagen i skolan, det vi gjorde var att leka lite med olika saker man kan göra med typsnitt. Men det var inget som jag tyckte passade min stil så jaa, jag gjorde uppgiften och sen satt jag och googlade massa inspiration resten av tiden. Fick jättemånga idéer som jag plitade ner i min inspirationsbok.

Var jättetrött när jag kom hem, (har vart ca 30 grader här idag, om inte mer), så jag åt och gick och la mig. Sov någon timme sen kom Charlotte hem och då gick vi ner på stan och skulle ta bilder till photojournalismklassen. Vi gick runt lite på State Street och gatorna omkring. Händer alltid något spännande där. Vi var även i en second handaffär där jag hittade massa fina saker som jag ska använda vid fotograferingar! Klänning och annat för bara 7 dollar! Sedan var vi i en hobbyaffär och inhandlade annat som jag ska leka med, kommer bli hur fint som helst!

När vi kom hem så lagade jag kycklinggryta och rotfrukter i ugn. Nu ska jag nog kolla på något program på någon playkanal så jag håller med uppdaterad med Sveriges tvtablå!
 

I will love you til the end of time

Kategori:

Businesscard and promocard

Kategori:

 
 
 
Businesscard och promocard, vad tycks?

Skola

Kategori: