Sofie Andersson

Fotostudent i Santa Barbara, Kalifornien

Weather pictures

Kategori: foto

Holiday pictures

Kategori: foto

 

Sea World!

Kategori: vardag

Så här fint var det på delfinshowen på Sea World i San Diego :)

Black Friday i San Diego!

Kategori: vardag

Fredag idag och det blev Black Friday shopping i San Diego! Hittade lite julklappar och så vidare, vi körde runt lite sen då var vi nere på en strand och kikade och hittade en park med karuseller och saker som vi kollade lite i, därefter tog vi oss ut till Hooters och åt, vet inte varför vi åt där, men vi blev hungriga och det blev bara så. Det var ju en upplevelse kan man säga haha! Sedan körde vi till en stormarknad typ och kollade lite och sen åkte vi tillbaka till hotellet, nu ska vi kolla på Glee.
 
Urban Outfitters! De här skorna är väldigt vackra och vill gärna ha dem med nitarna, men köpte inte dem
 
   

 

San Diego Downtown

Kategori: resa

Torsdag och vi spenderade dagen med att köra till San Diego och vara i centrala delen av staden. Vi gick runt och kollade på allting och letade upp affärer som vi skulle shoppa i till Black Friday. På kvällen åt vi på Sloppy joe's vilket är hamburgare med köttfärssås typ, det var sådär... Efter det var vi trötta och körde tillbaka till hotellet och kollade på Ace Ventura!
 
 

Björn Gustafsson

Kategori: dagens låt

Glömde nästan dagens låt som blir den låt som jag lyssnade på inatt. Kollade på ett Björn Gustafsson klipp från melodifestivalen där han sjöng en vacker fransk sång, så ägnade hela natten igår att leta upp den låten, men i vilket fall som är ju Björns version oslagbar:


Studio!

Kategori: foto

Har haft min sista "riktiga" lektion i webdesign, så nu ska vi jobba med gruppen resten av tiden. Snart är vi nog klara med vår hemsida! Idag lärde vi oss hur man gör ett kontaktforum och hur man lägger in google maps, videor, ljud och flash filer, men det var förvånansvärt enkelt!
 
Tänkte langa lite bilder från när Charlotte och jag var i studion:
 

What's the point

Kategori: vardag

Har vart i studion idag och gjort en tråkig uppgift, dvs räkna massa och man får inte göra vad man vill och det betyder fula bilder...
Sedan tog jag en powernap och Charlotte och jag råkade baka en kladdkaka... Matilda och Angelica kom över och lite spontant sådär bestämde vi att vi skulle åka till San Diego och Sea World på torsdag-lördag så det är bokat och klart nu! (det är thanksgiving så vi är lediga torsdag och fredag) Ska bli spännande!
Kvällslektionen gick bra och vi fick sluta lite tidigare idag, nu sitter jag här och här och filosoferar så en bra låt till detta är Johnossi med What's the point.

Smoky

Kategori: foto

 
 The hunter

Kategori: vardag

Har vart i skolan och skrivit ut de sista bilderna till portfolion i portfolioklassen, bara sista finputsningen kvar, känns skönt! Vid tre ska jag tillbaka till skolan och jobba lite på webdesign med Therese i min grupp, sista uppgiften klarade jag faktiskt nästan helt själv! :) 
 
Idag lyssnar jag på en goding från Melody Club- The hunter!

Himlen i min famn

Kategori: vardag

Sitter och äter clementiner och lyssnar på julmusik, har precis fått cykeln såld! Så najs! Det går bra nu haha
Har vart på stan och köpt världens mysigaste mössa. Längtar till Black Friday nu på fredag då det kommer vara massa rea överallt!


Snart är det jul så skickar lite julstämning med denna låt:
Carola-Himlen i min famn

Bowlingbilder

Kategori: vardag

Bowling

Kategori: vardag

Har i eftermiddag vart och bowlat med holländarna och Matilda och Angelica. Det ar väldigt roligt! Sen gick vi och åt frusen yoghurt :D mums! Ikväll ska vi vara hos Matilda och göra något får se vad det blir ;)
Dagens låt är Veronica Maggios cover av Patti Smiths Because the night:
http://www.youtube.com/watch?v=3y2X3wAKHzA

Händerna mot himlen

Kategori: illustrationer

 
 
Har inte sovit mycket inatt men gick ju upp vid sju och hade min femtimmarsklass... det börjar kännas nu haha! kommer sova gott inatt. Idag har jag målat lite :) Dagens låt är Händerna mot himlen med Petra Marklund: http://www.youtube.com/watch?v=f4fB9EXpMTI

 

Det löser sig

Kategori: vardag

Dagen började med att äta frukost och prata med mina föräldrar på skype! Även hundarna fick vara med på ett hörn. Klockan 11 hade jag och Therese bestämt att träffas och jobba på vår hemsida i webdesign så det gjorde vi. Vår hemska motorcykelsajt är snart klar! Jag gjorde en logga och en gif som ni kan få se (eller bara loggan går ladda här).
 
Hann bara hem och vända och sedan var det dags att spendera lite tid i studion med Sanna för att ge oss på en svår ljussättningsuppgift, men vi lyckade inte... Som tur väl är så har vi mer tid på oss innan det ska lämnas in. Känns i alla fall skönt att hemsidan snart är klar, även om jag har svårt med uppgifterna man ska göra själv. Jaja därför blir dagens låt Det Löser Sig med Timbuktu: 
 
 
 

Painted by numbers

Kategori: vardag

Mår så jävla bra idag! Har beställt biljetter till Rebecca och Fiona och vart och tränat och bara mått bra idag! Trots fetemunsåret som gärna vill befästa sig länge och annat stökigt så känner jag mig helt lugn inombords. Terminen är snart slut, det kommer bli mycket att göra nu, men känner ändå att jag kommer klara av det. Snart kommer min fina familj och pojkvän och det kommer bli ultramys! Bye bye America, Hello reality!
 
Tänkte att jag skulle posta en dagens låt varje dag och idag är det Painted by numbers med The Sounds!

Rebecca och Fiona!

Kategori: vardag

Rebecca och Fiona spelar ju som sagt den 1 dec i LA och det är nog nästan helt säkert att Matilda och jag ska dit och kolla på dem! Det kommer bli helt awesome!! :DD

Ett fel närmare rätt - Den svenska björnstammen

Kategori: vardag

Även om jag inte vet vart jag ska, får jag aldrig sluta gå.

Veterans Day!

Kategori: vardag

Jahopp, imorgon är det Veterans Day i Usa,(vi är lediga!) och Charlotte som håller på och läser journalistkurser här, hade en artikel att skriva om ett event. Vi gick ner på stan och letade upp denna plats där en hedringsceremoni skulle utföras, det var på ett gammalt spansk ställe och dit kom alla gamla veteraner för att minnas. Vi satt och kollade på när de visade lite drillningar med sablar och gevär, sköt kanon och musköt, spelade trumpet och delade ut rosor. Det var ett väldigt annorlunda och intressant event. Charlotte satt och pratade med en gammal veteran som hade många historier och han hade satt på sig sin uniform dagen till ära:
 

Johnny Rockets

Kategori:

ritaaa

Kategori:

You'll learn how to fly, even if you don't try

Kategori:

I skolan har vi jobbat på att få till färg på en grå bakgrund i studion. Så här såg det ut när jag och Rebecca försökte! Måste tillägga att vi hade väldigt roligt när vi gjorde detta ;)

Och btw, Rebecca och Fiona ska till LA i dec! Vill dit!:D


 

photojournalism-halloween

Kategori:

skull

Kategori:

Ritplatta

Kategori:

Idag kom min ritplatta på posten, detta skapade jag:
 

Stay young, go dancing

Kategori:

Halloween

Kategori:

Idag är det den riktiga halloween dagen och den firades med god mat, halloween muffins, filmen Magiska systrar och Sandor slash Ida. Fint!