Sofie Andersson

Fotostudent i Santa Barbara, Kalifornien

Buenaventura

Kategori:


Jaa, Anna, jag och Carolina var uttråkade och tog ju en tur till Buena Ventura, en stad som var väldigt underlig. Den består ungefär av bokaffärer och secondhandaffärer. Men det var trevligt och vi tog en fika på ett ställe, en brownie som smakade marsipan och vattnet som smakade klor(var vanligt vatten)... mysig dag ändå.Ni vet ju att jag gillar gamla, roliga loppissaker och sånt. Hittade en inlåst katt som ni kan se på en bild, massa speciella grejer.
 När vi hade undersökt ungefär varenda vrå, begav vi oss till Camarillo, där finns massa outlets, så vi kollade bland annat i Converse affären, men det fanns inte så mycket roligt där. Hittade ett par skor, men de fanns ju givetvis inte i min storlek... Vi åt goda såna där varma pepperonikringlor som smakar typ pizza och som man doppar i ostdipp<3 godaste jag ätit här tror jag ;)

Sååå ha så kul med denna bildbomb!

Flickan som lekte med elden

Kategori:

Restaurangbesök

Kategori:Ikväll var vår lägenhet (212) och åt på Restaurang Aldo's (italienskt) nere i downtown. Jag åt en BLT-pizza som ni ser överst, gott! Häromdagen var vi i Ventura, jag, Anna och Carolina så jag kommer lägga ut bilder på det när jag har mer tid. Nu ska jag snart sova men jag ville bara visa hur mysigt det är i stan på kvällen med alla lampor <3KRAM

allt däremellan.

Kategori:

Idag har Liwi och jag cyklat ner till stan till Starbucks, jag tog något som hette strawberries and cream, smakade milshake/slushie ;D såå nu har jag invigt min cykel på riktigt! Ikväll har vi bakat äppelsmulpaj i lgh 117 och nu ska jag nog gå och sova. Imorgon blir det att spela in en video(tutorial) till min midterm i media design och börja skissa på en annan uppgift där. Sedan är det ju lektion på kvällen som vanligt.

här är bilder från stället vi var på när Anna surfade.
Update

Kategori:

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men här kommer lite information:


Jag har köpt en snygg lite cykel att cykla på häromkring, skoj skoj!

Jag har pluggat massa till midtermsen, vilket vi har haft ett idag och har nästa på fredag och resten nästa vecka.

Taggar inför Spring Break!

Varit med Anna och surfat, var lika kallt i vattnet...

Har gjort det vanliga, handlat, lagat mat, städat och tvättat och gjort läxa och si och så.

Idag har det varit väldigt grått väder, kallt på morgonen men blev lite varmare senare. Vi har ju förresten ställt om till sommartid(?) och nu är det bara åtta timmars tidsskillnad mellan Sverige och Kalifornien. Det gick sådär med mitt godisförbud... klarade första veckan någorlunda, men inte så lätt att bli av med det i detta land. Jaoo, nu ska jag nog ta och se om jag kan hitta något roligt att titta på, kanske se om det finns Sunes sommar någonstans?


Anna bakade bullar mitt i natten, jag kollade på.

Day 2

Kategori:

EHEHE jag ville ha godis så jag bakade kakor, haha! Gick ju bra detta... men aja det är inte godis i vilket fall som helst!Eller hur? Idag har jag vart i skolan och haft lektion och sedan har jag försökt kalibrera min skärm med grejer jag fick låna i skolan men det gick inte så bra, så de får nog hjälpa mig.

Jaa, sen har jag gjort lite läxa och sådär, lekt lite i photoshop, gick en runda och tog lite bilder till en uppgift som ni kan se nedan.


Day 1

Kategori:

Har försmäktat på denna öde ö utan godis en hel dag. Inte ätit någon kaka eller något heller, bara frukt :D så duktigt! Vi gjorde pannkakor med jordgubbar ;) Har varit i skolan och lyssnat på info om midtermen i media design och sen har jag cyklat(lånade Liwis cykel, men tror jag ska investera i en) till Mesa och handlat mjölk och lite sånt. Sedan hade vi en fotouppgift som vi skulle göra i skolans studio, så Sanna och jag fixade det. Det var riktigt roligt, man skulle flytta runt ljuset runt modellen och se hur det blev. 

den här bilden tog jag när vi hade fotolektion och skulle öva på depth of field. ( det vill säga göra en sak i fokus, eller mycket i fokus)

a day at the beach.

Kategori:

Var på gleeclub och sålde kakor sedan drog liwi och jag ner på stranden och solade, badade till och med även om det var svinkallt. Gjorde två uppgifter när jag kom hem, vilket känns skönt att ha gjort nu när midtermsen börjar komma ;) men det ska vi nog fixa! För snart är det spring break och det är najs! Har gjort en hemlig grej idag som några av er där hemma kommer märka om några dagar :D Hihi skoj! Kram<3

In my eyes

Kategori:

Robyn -In my eyes

Hey little star, don't be afraid
We all fall apart and make mistakes
Don't you know nothing ever seem to make sense
You put your dancing shoes on and do it again
You know I believe it if you say you can

So when you feel it's all pretend
Then you look into my eyes
Just say one true thing like you mean it
And, baby, just look into my eyes

The sun's gonna shine on all of us
We're all the same - stardust and stuff
You're just a little boy and I'm just a little girl
Programmed rebels in a cruel, cruel world
We never get what we deserve

So when you feel like it's all pretend
Then you look into my eyes
Just say one true thing like you mean it
And, baby, just look into my eyes

And though I bet you think it's better
On the inside there with them
We're better off outside looking back in
I know you think you're lost but you think again
When you look into my eyes


Hey, little star, come take my hand
You'll feel better tomorrow
Tomorrow I'm still your friend

So when you feel like it's all pretend
Then you look into my eyes (then you look into my eyes)
Just say one true thing like you mean it
And, baby, just look into my eyes

Ooh, I bet you think it's better
On the inside there with them
We're better off outside looking back in (looking back in)
I know you think you're lost but you think again
When you look into my eyesSökt sommarjobb!

Kategori:

Nu har jag varit duktig och sökt massa sommarjobb, så ni vet det! ;)

L.A. Field Trip

Kategori:

Kom på att jag har glömt lägga in bilder och berätta om när vi var i LA på utställningarna.
Vi började med att åka till ett ställe som var jättemysigt, där vi fick se digitalt redigerade bilder, bland annat 3dbilder och sånt coolt! Vi åt lunch där ute på en supermysig plats, som var som en park inringad av de höga byggnaderna, med gräsmatta i olika etapper och träd som hade ljusslingor på sig(det var ju inte mörkt då, men kan tänka mig att det blir ännu mysigare på kvällen.)

Sedan åkte vi vidare till ett museum som ligger långt uppe på ett berg, så bussen stannade nere vi ett slags tåg som tog en upp på berget och till museét.  Detta var ju en hel anläggning och allt var ju designat i princip. Så tog många bilder här men visar bara några. Så fint var det! De hade en liten fotoutställning här men det var inte lika roligt. Sen fanns det allt från skulpturer till möbler till målningar att kolla på. Det enda som var intressant där var ju 1700-tals möblerna ( ni som vet att jag älskar antikrundan ;) hahah) mjaa
Sen åkte vi hem igen :D

MysigtUtsikt över LA
 från Getty Museumen del av The Getty Museum
Kakatuss

Luktagott

massa mysiga ställen